Design & Utveckling

  1. Hem
  2. /
  3. Design & Utveckling

Design & Utveckling

Att ha en innovativ och nytänkande vision är bara det första steget för ett företag som vill bygga ett unikt varumärke. Allt börjar med en idé, men för att förverkliga även den mest unika och banbrytande idé, behövs också en noggrant underbyggd strategi.

Vi på First Vision har den erfarenhet och kompetens som krävs för att kunna göra de analyser som ligger till grund för att kunna arbeta fram en fungerande strategi.

I vårt strategiarbete gör vi noggranna förstudier för att kunna analysera den aktuella marknaden. När strategin sedan tas fram, baseras den både på de analyser och studier som genomförts och på vilket varumärke företaget vill bygga.

Vi strävar alltid efter att bygga upp ert varumärke, öka kännedomen och stärka era marknadsandelar. Allt detta med ett enda mål i sikte: Att öka försäljningen för ert företag.

design och utveckling

Idé & Strategi

I vårt strategi- och kampanjarbete strävar vi alltid efter att öka både lönsamhet och få en positiv effekt på företagets varumärkesbyggande. Med en tydlig vision kan man också bygga en strategi som är både framgångsrik och genomförbar, för att på bästa möjliga sätt nå de mål som satts upp. 

design och utveckling 1

Webbutveckling & webbdesign

Det första som potentiella kunder som besöker en webbplats märker är hur användarvänlig den är. Här, och i hur sidans intelligenta funktioner fungerar, ligger en stor del av användarupplevelsen. Hur en plattform fungerar för användaren påverkar ofta hur verksamheten och varumärket som står bakom den upplevs.

I arbetet med ett företags varumärkesbyggande och synlighet är en användarvänlig sida som präglas av en bra design och en struktur som är logisk och överskådlig, en mycket viktig faktor. I ett marknadsföringsarbete är det idag en av de viktigaste byggstenarna när ett företags varumärke ska byggas upp eller förstärkas. Vi kan hjälpa er att skapa upplevelsen och känslan ni är ute efter, samtidigt som vi kan garantera stabilitet genom UX, design och teknisk utveckling.

Vi jobbar alltid med kundanpassade lösningar när det gäller allt från hemsidor, webbshopar och andra systemlösningar. På så sätt kan vi skräddarsy en upplevelse för just era användare och skapa en plattform som passar in i företagets varumärke, särskilt anpassat efter den aktuella marknaden och målgruppen. Vi arbetar också med sökordsoptimering, för att se till att kunderna faktiskt hittar till er webbplats.

Integrera din webbplattform med ett logistik- och affärssystem

Idag är inte smarta webbplattformar bara en plattform utan snarare ett antal sammanhängande system, till exempel logistiksystem, ordersystem och affärssystem av olika slag. Denna komplexitet kräver både bred och gedigen kunskap och tekniska förutsättningar för att få bästa möjliga prestanda och driftsäkerhet. Det krävs kunskap, inte bara i de tekniska möjligheter och system som finns, utan också i krav och stöd för olika typer av verksamheter.

Hos oss finns både den expertis och den långa erfarenhet som krävs för att ditt företag ska kunna uppnå full integration mellan en mängd olika logistik- och affärssystem, allt efter vilka er verksamhets unika behov är. Vi kan analysera behoven för att hitta en lösning som passar, och sedan utvärdera funktionalitet och resultat.

I vissa fall finns inget affärssystem som på ett tillfredsställande sätt kan möta verksamhetens behov. Då kan vi bygga det system som krävs, särskilt anpassat efter er verksamhets unika förutsättningar och krav på systemet. På detta sätt har vi möjlighet att skräddarsy ett integrerat system av både logistik- och affärssystem som passar för era behov, och ni kan vara med och påverka processen fram till ett väl fungerande system som stödjer er organisation och verksamhet.

Våra älskade kunder

gigstep
Intra
Bärta
Sydvatten
Sufraco

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

9 + 11 =