Systemutveckling

  1. Hem
  2. /
  3. Design & Utveckling
  4. /
  5. Systemutveckling

Systemutveckling

Integrera din webbplattform med ett logistik- och affärssystem. Idag är inte smarta webbplattformar bara en plattform utan snarare ett antal sammanhängande system, till exempel logistiksystem, ordersystem och affärssystem av olika slag. Denna komplexitet kräver både bred och gedigen kunskap och tekniska förutsättningar för att få bästa möjliga prestanda och driftsäkerhet.

Det krävs kunskap, inte bara i de tekniska möjligheter och system som finns, utan också i krav och stöd för olika typer av verksamheter.

Systemutveckling 1

Hos oss finns både den expertis och den långa erfarenhet som krävs för att ditt företag ska kunna uppnå full integration mellan en mängd olika logistik- och affärssystem, allt efter vilka er verksamhets unika behov är.

Vi kan analysera behoven för att hitta en lösning som passar, och sedan utvärdera funktionalitet och resultat.

Systemutveckling 2

I vissa fall finns inget affärssystem som på ett tillfredsställande sätt kan möta verksamhetens behov. Då kan vi bygga det system som krävs, särskilt anpassat efter er verksamhets unika förutsättningar och krav på systemet.

På detta sätt har vi möjlighet att skräddarsy ett integrerat system av både logistik- och affärssystem som passar för era behov, och ni kan vara med och påverka processen fram till ett väl fungerande system som stödjer er organisation och verksamhet.

Hjälp med systemutveckling?

Vi strävar alltid efter att bygga upp ert varumärke, öka kännedomen och stärka era marknadsandelar. Allt detta med ett enda mål i sikte: att öka försäljningen för ert företag.

Utvalda kundcase

mockup skansk fonstermiljo@2x

Skånsk Fönstermiljö

Vi är duktiga på effektiva solskydd och pergola-lösningar. Vi levererar god effekt och god design samtidigt. 

Se case

cadiform

Cadiform

Med CADIFORM får du en samarbetspartner som leve­rerar kvalitetsmöbler för förskolor och skolor. 

Se case

gigstep mockup

Gigstep

Nya tidens konsultbolag - Det finns ett jobb för alla och det finns alltid en person som är rätt för just ditt företag.

Se case

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

14 + 13 =