Google Ads Malmö

  1. Hem
  2. /
  3. Google Ads Malmö

Google Ads Malmö

Google Ads och sökordsannonsering är ett smidigt verktyg. Det är perfekt för er som vill öka antalet besökare till er webbplats, öka försäljning eller om ni vill att dina kunder kommer tillbaka! En stor fördel med Google Ads är att man kan testa olika annonser samtidigt för att se vilka som fungerar bäst.

En viktig del av att sätta upp kampanjer i Google Ads är att hantera, optimera och utveckla ert konto löpande. Det är där vår certifierade sökmotorkonsult kommer in.

Google Ads 1

Vad är Google Ads

När du söker på Google är Ads de annonser som syns högst upp eller längst ner. Du kan alltså betala för att synas i sökresultaten. Google erbjuder också annonsering i en rad olika forum – inte bara i Google sök.

Du kan annonsera på YouTube, Gmail och på hemsidor som är kopplade till Google’s nätverket för Google Display annonsering. Det gör det möjligt att skapa och visa text och bildannonser, videos med mera.

Google Ads 2

Hur fungerar det

Ni betalar för de antal klick ni får, alltså endast när någon klickar på er annons. Det betyder att du som användare har full kontroll över din Google Ads-kostnad genom att själv sätta en budget. Innan du sätter igång bör du fråga dig själv vilka mål ni vill nå. Några vanliga mål för en kampanj kan vara:

• Att öka försäljning och hitta nya kunder
• Få nya förfrågningar och leads
• Generell marknadsföring och att bygga varumärket
• Ge information till kunder och besökare

Hjälp med Google Ads i Malmö

Vi kan hjälpa er med att sätta upp en kampanj. För att få en riktigt lyckad kampanj arbetar vi med i fem steg:

Sökordsanalys, kampanjstruktur, annonser, löpande optimering samt rapportering och uppföljning.

Vi använder sökordsanalys för att ta fram vilken trafik som är mest lönsam för ert företag.

Det handlar om sökord som bäst representerar era tjänster eller produkter men som också är mest lönsamma eller ger mest ROI. Slutligen tar vi fram annonser till er. Sökord, annonsering och landningssidor måste relatera till varandra. Självklart får ni full kontroll över intäkter, kostnader, var trafiken kommer ifrån samt var och när era annonser visas.

När du vet vilken slags kampanj du vill föra så är det många steg du bör ta för en lyckad kampanj. Det är där vi kommer in.

Vi strävar alltid efter att bygga upp ert varumärke, öka kännedomen och stärka era marknadsandelar. Allt detta med ett enda mål i sikte: att öka försäljningen för ert företag.

Våra älskade kunder

gigstep
Intra
Bärta
Sydvatten
Sufraco

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

11 + 9 =