Hör av dig till oss 

  1. Hem
  2. /
  3. Kontakt

Det krävs precision för att lyckas digitalt. Teamet på First Vision är medvetna om vilken potential som finns och var den finns. Med flera års erfarenhet inom webb och digital marknadsföring så levererar vi alltid en lösning som både uppfyller era önskemål och tar till vara på marknadens alla möjligheter.

Vår strävan och ambition är att bygga upp ert varumärke, öka kännedomen och stärka era marknadsandelar. Allt detta med ett enda mål i sikte: att öka försäljningen för ert företag.

Miray 800

Miray Maalouf

Head of Marketing och delägare med flerårig erfarenhet inom det digitala – från strategi och process till kommunikation och analys. Både inom B2B och B2C.

Med den breda erfarenheten inom digital marknadsföring och customer experience gör Miray till en expert på att identifiera problem och presentera lösningar, oavsett målsättning eller behov som kunden har. Har stort intresse och fallenhet för kreativt arbete.

+46 (0)761 675 353

Besök mig på Linkedin

Martin 800

Martin Larsson

Projektledare och Produktionsansvarig med över 15 års erfarenhet inom IT-branschen. Martin har en gedigen erfarenhet inom webb, marknadsföring och förståelse för kundens önskemål och behov.

Hans arbete fokuserar till stor del på kundrelationer, där han i mötet med kunden fungerar som en rådgivande konsult för att lösa alla slags behov.

+46(0)709 415 686

Besök mig på Linkedin

Välkommen att kontakta oss!

7 + 9 =

Utvalda kundcase

mockup skansk fonstermiljo@2x

Skånsk Fönstermiljö

Vi är duktiga på effektiva solskydd och pergola-lösningar. Vi levererar god effekt och god design samtidigt. 

Se case

cadiform

Cadiform

Med CADIFORM får du en samarbetspartner som leve­rerar kvalitetsmöbler för förskolor och skolor. 

Se case

gigstep mockup

Gigstep

Nya tidens konsultbolag - Det finns ett jobb för alla och det finns alltid en person som är rätt för just ditt företag.

Se case

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

1 + 13 =