Webbutveckling Lund


Webbutveckling handlar om mer än att bara skapa en funktionell webbplats. I en allt mer digitaliserad värld gäller det att ge kunderna en upplevelse som stämmer överens med vad företaget vill säga och sälja. Den röda tråden är helt avgörande.

First Vision kan det här med webbutveckling – vi ger dig helheten.

webbutveckling

Webbutveckling Lund - det är helheten som räknas

Vem tror du att du är?

Webbutveckling handlar om så mycket mer än att bara bygga en webbplats. I grund och botten handlar det om att sätta en tydlig strategi som gör att ditt varumärke uppfattas på rätt sätt. Av oss får du en stabil webbplats som kunderna hittar till – och vill stanna kvar på. Vi ser till att du uppfattas på det sätt du önskar.

First Vision hjälper dig helt enkelt att lyckas på webben.

Du bestämmer målet – vi ger dig resultatet.

Kontakta oss

webbutveckling

Vad är webbutveckling?

Webbutveckling inkluderar så mycket. I grunden handlar det om att bygga upp din webbplats, e-handel eller annan systemlösning på ett smart sätt. För att lyckas med det krävs en tydlig strategi. Men det är inte allt.

Din webbplats är på många sätt ett dynamiskt projekt. Du måste kontinuerligt uppdatera den med ny effektiv kod, relevant innehåll och smarta funktioner. Ständiga förbättringsarbeten är nödvändiga om du vill behålla dina kunder och samtidigt locka till dig nya.

First Vision vet vad webbutveckling innebär. Vi skapar en layout med responsiv design, som självklart anpassas för alla olika typer av skärmar och webbläsare. Med rätt teknik och strategi hjälper vi dig att fånga dina kunders intresse och förtroende.

Du kan lita på oss.

Webbutveckling – bli mer attraktiv och öka din försäljning

Att satsa på webbutveckling kommer att tillföra absoluta nyckelvärden för dig och ditt företag. Du kommer inte att ångra dig.

Vi ser till att innehållet på din webbplats är relevant, korrekt och lättolkat. Med oss förstår dina kunder både vem du är och vad du vill.

Tillfredsställ dina kunders höga förväntningar redan idag!

Låt oss på First Vision hjälpa dig med webbutvecklingen.

Hur rankar din hemsida?


Webbutveckling - vilket är det första steget?

En väl genomtänkt plan baserad på tydliga mål. Vad vill du att dina kunder ska se och göra på din webbplats? Kanske är du i farten med att bygga upp ett helt nytt varumärke, stärka relationen med dina kunder, sälja en produkt eller erbjuda en helt ny tjänst?

Vilket mål du än har måste det vara väl definierat. Det är mer än nödvändigt för att arbetet med webbutvecklingen ska bli så bra som möjligt.

Hör av dig till oss på First Vision så hjälper vi dig komma igång. Tillsammans lägger vi upp en smart strategi.

● Vem vill du vara – vilken känsla ska kunderna få av dig?

● Vad ska dina kunder göra på din webbplats, och vilka är målen?

● När ska webbplatsen lanseras?

● Hur ser kostnadsbilden ut?

Vilket publiceringsverktyg? Syftet med webbplatsen avgör

I vilket format och med vilken teknik ska du utveckla din webbplats? Det finns många olika typer av plattformar och publiceringsverktyg att välja mellan. Din webbplats struktur och syfte avgör vad som passar dig bäst.

Ska webbplatsen vara informativ? Eller ska den vara interagerande? Det är du som bestämmer. Kanske är du ute efter en avancerad e-handelslösning med smidiga funktioner och smarta betallösningar? Om du är osäker så löser vi det tillsammans.

First Vision ger dig den lösning som bäst speglar ditt budskap och varumärke.

Vi har koll på vad du behöver för att lyckas.

WordPress

Många av våra webbplatser skapas i publiceringsverktyget WordPress. Det är ett mycket populärt och användarvänligt verktyg med stora möjligheter.

WordPress kommer med vissa grundfunktioner. Sedan kan webbplatsens funktionalitet kontinuerligt utökas och förbättras genom att addera specifika teman och plugin. Syftet med tilläggen är att öka webbplatsens funktion, säkerhet och visuella presentation.

Ett exempel på en plugin är Slider Revolution. Denna plugin hjälper dig att skapa fantastiska bildspel som fungerar felfritt oavsett enhet. Yoast SEO är en annan plugin som gör det enkelt att förbättra webbplatsens rankning på Google. WordFence ser till att din webbplats är säker genom att blockera skadliga nätverk, och minska risken för hackerattacker.

I WordPress skapar vi en modern webbplats som är både snabb och säker. Självklart använder vi oss också av smart sökmotoroptimering som gör att kunderna hittar till dig. First Vision ser till att din webbplats håller högsta prestanda.

Vill du ha hjälp med att förbättra en redan befintlig WordPress-sida?

Vi ordnar det.

Google Ads och smart SEO


En väloptimerad och funktionell webbplats är grunden för all digital marknadsföring – och ett första steg när det kommer till webbutveckling. Vidare är det också en förutsättning för att kunna rankas högt i sökresultatet hos en sökmotor, exempelvis på Google.

Med en genomtänkt SEO-strategi ökar antalet besökare och således även dina intäkter.

First Vision kan det här och arbetar med allt ifrån sökordsanalys till on-page- och off-page SEO. Vi kontrollerar att webbplatsens innehåll är unikt, engagerande och relevant för dina kunders behov och frågeställningar. Det här kallar vi för smart SEO – för det är precis vad det är.

För bästa resultat rekommenderar vi dig att kombinera SEO med Google Ads. Google Ads är ett kraftfullt annonseringsverktyg där du genom skräddarsydda digitala annonser effektivt når dina kunder på rätt sätt.

Hör av dig till oss på First Vision. Vi är mer än bara webbutveckling i Lund.

En webbplats som överträffar dina kunders förväntningar


Vårt mål är att alltid skapa en webbplats som ger både dig och dina kunder en riktig wow-känsla. Men det handlar om mer än vad ögat kan se.

För oss är det lika viktigt att din webbplats uppfyller de satta målen. Det är på många sätt en förutsättning för succé. För även om webbplatsen syns i bruset på Google måste den också få besökarna att göra det du vill att de ska göra.

Vi ser till att alla dina kunders förväntningar uppfylls – och lite mer.

First Vision kan det här med webbutveckling. 

First Vision - mer än bara webbutveckling


Med oss får du en välutvecklad, användarvänlig och sökmotorvänlig webbplats, allt efter dina behov och önskemål. Från idé till utveckling och design. Vi har lång erfarenhet av webbutveckling.

Det är helheten som räknas. Vi ser till att du och ditt varumärke uppfattas på rätt sätt.

Hör av dig till oss på First Vision så tar vi tag i din webbutveckling – direkt.