Mediabyrå Lund

Att välja mediabyrå i Lund är ibland en komplicerad process. Därför är det viktigt att välja någon du kan lita på. Vilken byrå du väljer beror också ofta på om du är ett multinationellt eller mindre lokalt företag.

För oss spelar det ingen roll.

First vision är en mediabyrå placerad i centrala Malmö och vi ser dig som vår partner.
Hos oss är inga frågor dumma och vårt slutmål är detsamma som ert – att stärka ert varumärke. Vi är en mediabyrå som kan hjälpa dig att synas online genom SEO (sökmotoroptimering), Google Ads och annonsering i sociala medier.

På Google finns det mängder av olika tjänster från att hantera Mybusiness och företagsuppgifter, till att utreda sökvolymer och att få bra positioner på nätet. För betalt på Google finns sök, display, youtube, shopping och remarketing.

digital marknadsföring

Vad du än behöver hjälp med kan du komma till oss eftersom vår styrka ligger i vår bredd. Vi lägger upp digitala marknadsförings-kampanjer, skapar spännande innehåll och designar er hemsida, för att nämna några andra sätt vi kan vara din partner på.

Om du inte vet vad du ska välja kan vi sålla i marknadsföringsdjungeln åt dig. Vår mediebyrå ger gärna er råd om hur och var ni bör annonsera. Vi kan också hjälpa till med hur ni presenterar er utåt så ni kan stärka ert varumärke hos allmänheten och potentiella kunder. Det kan också vara bra att veta att när vi jobbar med er går vi inte på magkänsla, vi förlitar vi oss på rena fakta.

Därför börjar vi alltid med att analysera marknaden. Vilken typ av marknadsföring passar er målgrupp bäst? När är bäst tid att annonsera och vad är er målgrupp intresserade av? När vi går igenom denna analysprocess är vi väldigt nyfikna på er. Att lära känna ert företag, er webbplats och vad ni kan erbjuda. När vi fått svar på alla de frågorna lägger vi upp en strategi som vi delar med er.

Vi strävar alltid efter att bygga upp ert varumärke, öka kännedomen och stärka era marknadsandelar. Allt detta med ett enda mål i sikte: att öka försäljningen för ert företag.

Tjänster som vi kan hjälpa er med: SeoGoogle Ads, Sociala medier, webbdesign, webbutveckling, systemutveckling

Några av företag vi har hjälpt

mockup skansk fonstermiljo@2x

Skånsk Fönstermiljö

Vi är duktiga på effektiva solskydd och pergola-lösningar. Vi levererar god effekt och god design samtidigt. 

Se case

cadiform

Cadiform

Med CADIFORM får du en samarbetspartner som leve­rerar kvalitetsmöbler för förskolor och skolor. 

Se case

gigstep mockup

Gigstep

Nya tidens konsultbolag - Det finns ett jobb för alla och det finns alltid en person som är rätt för just ditt företag.

Se case

Mediabyrå Lund

Vi hjälper er!

Tala om vem du är och vad du behöver hjälp med så återkommer vi inom kort!

12 + 2 =