Webbyrå Östersund


En webbyrå fungerar som ett helhetskoncept där du som kund får hjälp med webbutveckling, användarupplevelse, webbdesign, konverteringsoptimering och mobilanpassning av din webbplats. 

Låt en och samma webbyrå i Östersund ta hand om din webbsida – det blir så mycket enklare.

Alla företag bör ha en väl fungerande webbplats. Ju bättre webbsida, desto längre stannar kunderna på sidan. Och ja, desto större är chansen att du säljer mer. 

webbyrå

Snygg design efter ditt varumärke och målgrupp

Hemsidans design är avgörande för kundens första intryck av företaget. Den hjälper också besökaren att läsa och förstå vad som står på sidan. Texten ska synas tydligt och inte försvinna in i bakgrunden. Typsnittet är viktigare än man tror och som webbyrå har vi koll på vilket typsnitt som passar bäst och som inte tröttar ut ögonen.

Webbdesign handlar också om att välja rätt bilder som fångar läsaren, och att man placerar dem på rätt plats.

Vi har lång erfarenhet av att ta fram webbdesign till både små och stora företag. Är du mäklare, har du en e-handelsbutik, eller driver du ett hunddagis? Webbdesign ser ofta olika ut beroende på bransch och målgrupp. 

Det finns många frågor att tänka på. Vi vet vad som ger bäst effekt.

Kontakta oss

webbyrå

Användarvänlig hemsida som fångar kunden

Det är viktigt att din webbplats har bra UX, eller användarupplevelse som det också kallas. Funktioner som är lätta att förstå och hitta ger dina potentiella kunder en positiv upplevelse. Sidan blir användarvänlig – på så sätt ökar du chansen att besökaren kommer tillbaka.

● Är det enkelt att bläddra mellan sidorna, olika kategorier och att lägga en beställning?

● Hur kommer kunder i kontakt med företaget?

● Finns ett synligt kontaktformulär eller måste kunderna leta efter dina kontaktuppgifter?

Brainstorma vad du vill att kunderna ska få ut av din webbsida. Som webbyrå arbetar vi alltid med användarvänlighet, eftersom detta är a och o för att kunderna ska komma tillbaka. Berätta vad du vill ha eller låt oss presentera olika förslag som lyfter din webbsida. 

Med en användarvänlig design som ger rätt känsla trivs kunderna och stannar kvar längre på sidan.

Hur rankar din hemsida?


En webbyrå i Östersund - som ger resultat

Webbutveckling är ett brett begrepp som kort och gott betyder att vi utvecklar hemsidan åt dig. Vi börjar med ett möte där du får berätta vad du vill att hemsidan ska ge dina kunder. Därefter bygger vi den – allt efter dina önskemål.

● Vad vill du att dina kunder ska se när de besöker din webbplats?

● Ska första sidan ge en beskrivning av vad företaget gör och erbjuder, eller vill du dela upp informationen på flera sidor?

Som webbyrå erbjuder vi flera olika publiceringsverktyg inom webbutveckling. Många företag, stora som små, väljer den populära plattformen WordPress. Den är användarvänlig och har alla funktioner som behövs för att hålla webbsidan aktiv och uppdaterad.

Har du redan en webbsida eller behöver du en helt ny?

På First Vision utvecklar vi din gamla eller bygger en ny från scratch.

Du väljer.

Mobilanpassning och sökmotorvänlig

Mobilanpassning är otroligt viktigt och företag som inte har en mobilanpassad webbplats är inte med i matchen. Mobilen är många människors arbetsredskap och ersätter ofta datorer och laptoppar. Det är därför viktigt att kunderna får samma upplevelse när de besöker din webbplats via mobilen. Mobilens skärm är mindre, men måste rymma all information som går att läsa i webbläsaren. Med rätt verktyg skapar vi en snygg mobilanpassning av din webbsida.

Hemligheten med mobilanpassning är att denna sida är frikopplad från webbsidan – du har alltså två webbsidor med samma innehåll. Vi arbetar med responsiv webbdesign vilket innebär att innehållet på sidan anpassas efter skärmen för en exempelvis mobiltelefon eller en surfplatta. Responsiv webbdesign känner också av om sidan visas på en Android- eller en iOS-skärm.

En hemsida som konverterar


Konverteringsoptimering handlar om att hitta den layout för hemsidan som ökar konverteringen. Konvertering innebär att du får dina kunder att utföra en handling, till exempel att beställa en vara eller fylla i ett kontaktformulär.

Med hjälp av data från köp som genomförts kan konverteringsgraden ökas och optimeras.

● Vilka sidor besökte kunderna och hur länge stannade de?

● Vad är genomsnittstiden för att lägga en beställning?

● Är det enkelt för kunderna att hitta menyknappen eller sökrutan?

Det finns många frågor att analysera för att lyckas med sin konverteringsoptimering. Som webbyrå i Östersund arbetar vi dagligen med detta – du kan vara trygg i att lämna optimeringen till oss. Vi analyserar dina kunders beteenden och gör nödvändiga implementeringar på webbsidan.

När konverteringsoptimeringen är på plats förbättras dina data. Detta märks som klirr i kassan! Konverteringsoptimering är en ständigt pågående process som behöver utvärderas och optimeras regelbundet. Låt oss ta hand om detta löpande åt dig.

First Vision – hos oss får du en digital helhetslösning

Oavsett om du behöver hjälp med design, optimering eller utveckling av din webbplats är vi den partner ni behöver. Vi är webbyrån med kunskap och erfarenhet för att skapa hemsidor som syns online.

Vi ser till att ni syns på rätt sätt, till de rätta kunderna. Boka in ett möte redan idag och ta reda på vad vi kan göra för just dig.

Kontakta oss!