Sökmotoroptimering Helsingborg

  1. Hem
  2. /
  3. Sökmotoroptimering Helsingborg

Sökmotoroptimering Helsingborg

Att synas online, på rätt sätt, kan få många potentiella kunder att hitta era produkter eller tjänster och det gör Google till en mycket viktig kanal. SEO eller sökmotoroptimering är därför viktigt att prioritera i din marknadsföring. Dock består SEO av många delar och det kan snabbt bli krångligt att genomföra en sökmotoroptimering själv.

Hör av dig till oss så analyserar vi er webbplats. Därefter återkommer vi med en sökstrategi och plan för hur vi bäst optimerar er webbplats.

SEO Sokmotoroptimering 1

SEO analys – On page och Off page

On page optimering handlar om vad du gör på din hemsida för att den ska ranka högre. Det har med struktur och innehåll att göra. Det är viktigt att börja med on page för att sen gå vidare till off page optimering eftersom off page ofta inte lyckas så bra om du inte först optimerat on page. On page optimering handlar bland annat om att Google ser vad en webbplats handlar om utan att det nämns i texten. Därför är det viktigt att vara extra tydlig på din webbplats. Tänk på att använda titlar, rubriker, underrubriker, bilder, text och länkar som beskriver din sidas innehåll. On page optimering är också att skapa innehåll som Google och era besökare tycker är relevant.

Off Page SEO eller Off page optimering har att göra med antalet länkar som leder till er webbplats. Off page optimering är också helt avgörande för hur högt er webbplats hamnar på Google. Det är viktigt att skapa relevant innehåll (on page optimering) så det blir intressant för andra webbplatser att dela ditt innehåll. Off page SEO har också att göra med hur din webbplats uppfattas, kundomdömen du fått och andra externa signaler. Tillsammans påverkar de alla webbplatsens off page-optimering. Off page optimering är alltså mycket viktigt om du vill synas på Google. Men du måste alltid börja med on page optimering.

Sokmotoroptimering 2

Sökordsanalys

En sökordsanalys görs för att hitta rätt sökord för att förbättra er synlighet på Google och i andra sökmotorer. Först analyserar vi de ord som är relaterade till din produkt eller tjänst. Det viktigaste är att synas på dessa sökord. Här kan du inte gå på magkänsla för då riskerar du att missa många andra ord som har stor potential.

Sen undersöker vi hur många som söker på dessa ord (sökordsvolym). Här är det viktigt att titta på hur stor konkurrens dina sökord har. Även om ditt sökord är relevant kan konkurrensen på det specifika ordet var för stort. Målet med sökordsanalys är därför att bestämma vilka sökord som är mest lönsamma att optimera för.

Hjälp med Sökmotoroptimering i Helsingborg

Sökmotoroptimering är att göra en webbplats synlig på Google och i andra sökmotorer. Målet för SEO eller sökordsoptimering är att ligga i topp på Google på de sökord som flest söker på och som är relevanta för din webbplats. Detta analyserar Google på din hemsida:

Hur relevant är din webbplats? Hur är den uppbyggd? SEO har att göra med webbdesign och utveckling, tillgänglighet och användarvänlighet.

Hur många och vilka länkar till din webbplats? SEO har alltså också att göra med hur du marknadsför din webbplats och att du skapar innehåll med hög kvalitet som folk vill läsa.

Vi strävar alltid efter att bygga upp ert varumärke, öka kännedomen och stärka era marknadsandelar. Allt detta med ett enda mål i sikte: att öka försäljningen för ert företag.

Våra älskade kunder

gigstep
Intra
Bärta
Sydvatten
Sufraco

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

4 + 8 =