Sökordsannonsering Lund

Sökordsannonsering Lund

Google Ads och sökordsannonsering är ett smidigt verktyg. Det är perfekt för dig som vill öka antalet besökare till din webbplats, öka försäljning eller om du vill att dina kunder kommer tillbaka!

Vad är sökordsannonsering

När du söker på Google är Google Ads de annonser som syns högst upp, längst ner eller vid sidan. Du kan alltså betala för att synas i sökresultaten. Google Ads erbjuder också annonsering i en rad olika forum – inte bara i Google sök. Du kan annonsera på YouTube, i Gmail och på hemsidor som är kopplade till Google Ads nätverket för Google Display annonsering. Det gör det möjligt att skapa och visa text och bildannonser, videos med mera.

Hur fungerar sökordsannonsering

Du betalar för de antal klick du får, alltså endast när någon klickar på din annons. Det betyder att du som användare har full kontroll över din Google Ads-kostnad genom att själv sätta en budget. Innan du sätter igång med Google Ads bör du fråga dig själv vilka mål du vill nå. Några vanliga mål för en Google Ads kampanj kan vara:
• Att öka försäljning och hitta nya kunder
• Få nya förfrågningar och leads
• Generell marknadsföring och att bygga varumärket
• Ge information till kunder och besökare
När du vet vilken slags kampanj du vill föra så är det många steg du bör ta för en lyckad kampanj. Det är där vi kommer in.

Hjälp med sökordsannonsering i Lund

Vi kan hjälpa dig med att sätta upp en kampanj i Google Ads i Lund. För att få en riktigt lyckad kampanj arbetar vi med Google Ads i fem steg – sökordsanalys, kampanjstruktur, annonser, löpande optimering samt rapportering och uppföljning. Vi använder sökordsanalys för att ta fram vilken trafik som är mest lönsam för ert företag. Det handlar om sökord som bäst representerar era tjänster eller produkter men som också är mest lönsamma eller ger mest ROI. Slutligen tar vi fram annonser till dig. Sökord, annonsering och landningssidor måste relatera till varandra. Självklart får ni full kontroll över intäkter, kostnader, var trafiken kommer ifrån samt var och när era annonser visas.

En viktig del av att sätta upp kampanjer i Google Ads är att hantera, optimera och utveckla ditt Google Ads-konto löpande. Det är där vår certifierade sökmotorkonsult kommer in. Vår konsult hjälper dig bland annat med:

• Kampanjer, sökord och annonser
• Att ta bort och lägga till sökord för att höja lönsamhet (ROI)
• Landningssidor och testar och ger tips på förbättringar
• Att utforma och testa annonser så de presterar optimalt

En stor fördel med Google Ads är att man kan testa olika annonser samtidigt för att se vilka som fungerar bäst. Som du ser är det mycket att tänka på så hör av dig till oss så kan vi vägleda dig genom denna djungel.

Vi hjälper er!

Tala om vem du är och ditt ärende så återkommer vi inom kort

10 + 4 =