Gigstep

  1. Hem
  2. /
  3. Uppdrag
  4. /
  5. Gigstep

Nya tidens konsultbolag!

Det finns ett jobb för alla och det finns alltid en person som är rätt för just ditt företag. Att få vara delaktig i denna matchning är fantastiskt roligt! Vi ser till att våra gigkonsulter trivs och att alla våra kunder får den hjälp de behöver.

För Giggare:
Oavsett om du är på jakt efter en ny karriär eller ”bara” ett nytt uppdrag hittar du vad du söker hos Gigstep.

För Företag:
Behövde du hjälp eller förstärkning redan igår? Vi vet hur det känns! Vi har ett nätverk fyllt till bredden med specialister inom alla branscher. Vi har personer i vårt nätverk med många olika bakgrunder men framförallt med en professionell och social kompetens som passar just hos er.

gigstep mockup 405x323 1

Uppdrag:

Webb: Ny design på hemsidan och content. Sidan skall tydliggöra vilka tjänster Gigstep erbjuder både Giggare och Företag för att särskilja sig från standard rekryteringsföretag.

Marknadsföring: Framtagning av strategi riktad mot konsulter som är intresserade av att ta ett gig samt företag som vill anlita på projektbasis. Ny marknadsföringsstrategi med fokus på Google Ads och LinkedIn för att bygga upp varumärket och kännedom. SEO för att stärka hemsidans auktoritet online.

Besök gärna hemsidan: www.gigstep.se

www.auma .se desktop

Vi hjälper er!

Tala om vem du är och vad du behöver hjälp med så återkommer vi inom kort!

12 + 7 =

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

7 + 9 =