Webbutveckling Lund

  1. Hem
  2. /
  3. Webbutveckling Lund

Webbutveckling Lund

Webbutveckling är mycket viktigt för företagare som bryr sig om sitt varumärke. Din webbplats ger ofta ett första intryck av ditt företag och påverkar därför i stor utsträckning ditt varumärke. Den ger direkt användaren ett intryck av vad ni står för och vad ni vill utstråla. Det är därför det är av största vikt att din webbplats eller webbshop fungerar smidigt och utstrålar vad ni vill utstråla som företag.

Har du länge tänkt på att börja använda WordPress som system till din webbplats eller vet du inte precis var du ska börja? Vill du kanske bara göra små förändringar eller behöver din WordPress webbplats en komplett makeover? Kanske vet du inte riktigt vad nästa steg bör vara och behöver hjälp att tänka strategiskt när det gäller din webbplats?

social media marketing C43D66R

Vad är webbutveckling

En av de första bitarna en potentiell kund lägger märke till är hur er sida är uppbyggd. Är den användarvänlig? Fyller den sitt syfte? Är det lätt att hitta information? Alla dessa bitar är avgörande i hur ditt varumärke uppfattas. Eftersom er hemsida är ert ansikte utåt är webbutveckling av enormt stor betydelse. Vi kan hjälpa er att skapa den upplevelse och känsla ni vill utstråla.

Samtidigt kan vi garantera att ni får en stabil hemsida genom UX, design och teknisk utveckling. Vi kan hjälpa er med webbutveckling för bland annat hemsidor, webbshopar och andra systemlösningar.

group of creative young friends hanging social med 63JCMDW

Webbutveckling i WordPress

Vi jobbar också med webbutveckling i WordPress. Många har valt WordPress för sin webbplats på grund av de många möjligheterna och för att samtidigt ha ett användarvänligt system för sin webbplats. Kärt barn har många namn men det kallas för ett CMS, publicerings-system eller innehållshanteringssystem.

När du installerar WordPress finns redan från start vissa grundfunktioner för en hemsida. Ett annat stort plus med WordPress är att du kan öka funktionaliteten med specifika teman och tillägg eller plugin. På det sättet kan du göra WordPress till nästan exakt det system du behöver.

Hjälp med webbutveckling i Lund

För att utveckla din webbplats och göra det till ett system som speglar er verksamhet och ert varumärke börjar vi alltid med en tydlig strategi. Denna strategi bygger på förstudier och analyser av den nuvarande marknaden. Du bestämmer vad målet för din webbutveckling är men ofta handlar det om att öka lönsamhet samt att få en positiv effekt på ditt företags varumärke.

Oavsett vilket system du använder just nu kan vi hjälpa dig att utveckla din webbplats, webbshop eller ert integrerade system. Vi har många års erfarenhet av olika branscher och verksamheter och ser till att ni får rätt system, på rätt sätt, i rätt tid. Eftersom vi också arbetar med sökords-optimering kan vi efter utveckling också se till att kunderna hittar till er webbplats.

Vi strävar alltid efter att bygga upp ert varumärke, öka kännedomen och stärka era marknadsandelar. Allt detta med ett enda mål i sikte: att öka försäljningen för ert företag.

Våra älskade kunder

gigstep
Intra
Bärta
Sydvatten
Sufraco

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

9 + 12 =