Digital Marknadsföring

Vi på First Vision kan digital marknadsföring. Det är den marknadsföring du gör för att nå dina kunder via datorn, mobilen, eller surfplattan. Vanliga typer av digital marknadsföring är Google Ads (sökordsannonsering), Google display eller displayannonsering, annonsering via sociala medier, SEO eller sökmotoroptimering för att nämna några.

När vi jobbar med digital marknadsföring går vi inte på magkänsla, vi förlitar vi oss på rena fakta. För att få bäst resultat måste man alltid börja med att analysera marknaden. Vilken typ av digital marknadsföring passar bäst för er målgrupp? Vad är målgruppen intresserad av och vilka är era konkurrenter? Utifrån de resultaten lägger vi upp en plan.

digital marknadsföring

När vi jobbar med Google Ads optimerar vi löpande kampanjer, sökord och annonser. Vi jobbar med budnivåer som passar er budget och ser till att era landningssidor presterar bättre än bra. När det gäller SEO eller sökmotoroptimering analyserar vi ert företag, er webbplats och ert utbud. Vi börjar med en sökordsanalys för att veta precis vad er marknad gör. Sen tar vi ett helhetsgrepp med on page optimering och skapar innehåll som är optimerat för både Google och era besökare.

Slutligen går vi vidare med off page optimering och tar fram en länkstrategi som ser till att ni står ut i mängden på Google. I sociala medier kan vi hjälpa er att skapa precis rätt innehåll genom att analysera er målgrupp och målmarknad. Vi tar också fram annonstexter, gör remarketing och hanterar era kampanjer så att ni får mest för era pengar (ROI). Oavsett er budget! Varje dag kommer det nya kanaler för digital marknadsföring och därför kan det vara skönt att slippa ta hand om medieflödet och låta oss hantera era företagskonton åt er.

Så kan ni slappna av, fokusera på resten av er verksamhet och vänta på våra rapporter som kommer in.

Vi strävar alltid efter att bygga upp ert varumärke, öka kännedomen och stärka era marknadsandelar. Allt detta med ett enda mål i sikte: att öka försäljningen för ert företag.

Läs mer om tjänsterna som vi kan hjälpa er med: SeoGoogle Ads, Sociala medier, webbdesign, webbutveckling, systemutveckling

Några av företag vi har hjälpt

mockup skansk fonstermiljo@2x

Skånsk Fönstermiljö

Vi är duktiga på effektiva solskydd och pergola-lösningar. Vi levererar god effekt och god design samtidigt. 

Se case

cadiform

Cadiform

Med CADIFORM får du en samarbetspartner som leve­rerar kvalitetsmöbler för förskolor och skolor. 

Se case

gigstep mockup

Gigstep

Nya tidens konsultbolag - Det finns ett jobb för alla och det finns alltid en person som är rätt för just ditt företag.

Se case

Digital Marknadsföring

Vi hjälper er!

Tala om vem du är och vad du behöver hjälp med så återkommer vi inom kort!

14 + 5 =